Cosmetische tandheelkunde

cosmetische tandheelkunde tandarts Zutphen Degen

Bij cosmetische tandheelkunde gaat het om het verfraaien van uw gebit. Bent u ontevreden over bijvoorbeeld de kleur van uw tanden of de vorm en/of de stand van uw gebit? Met cosmetische tandheelkunde bieden wij u hiervoor verschillende oplossingen. U merkt al snel resultaat. De behandelingen zijn bovendien veilig en pijnloos. Ga ook voor een gezonde en stralende witte lach. Het ziet er mooi uit en geeft u zelfvertrouwen.

Whitening of het bleken van tanden

Het gebruik van drank, voedings- en genotsmiddelen (koffie, thee, rode wijn en roken) zorgt ervoor dat uw tanden verkleuren. Medicijngebruik en ouderdom zijn ook oorzaken waardoor uw tanden hun mooie witte kleur kwijtraken. Met whitening of het bleken van uw gebit worden uw (gezonde) tanden weer wit. Na deze cosmetische tandheelkundige behandeling heeft u direct weer een stralende witte lach.

Facings, veneers of composiet (witte vullingen)

Facings of veneers worden afhankelijk van uw situatie gemaakt van composiet of heel dun porselein. Het is tandkleurig vulmateriaal dat op de tand wordt geplakt. Deze cosmetische tandheelkundige behandeling biedt een definitieve oplossing voor onvolkomenheden in het gebit. Hiermee verbergen wij scheve tanden, vullen we spleetjes op en repareren wij beschadigde tanden. Ook geven wij verkleurde tanden weer kleur. Oude en lelijke vullingen vervangen wij door witte vullingen. De kwaliteit van deze vullingen is beter en het ziet er nog mooier uit ook.

Kortom: heeft u zich altijd al gestoord aan die ene verkleurde tand of het spleetje tussen uw tanden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Aan de hand van uw wensen bespreken wij dan duidelijk en vrijblijvend de mogelijkheden voor het mooier maken van uw gebit.