Over ons

Tandarts Implantoloog Zutphen Degen

Tandarts en implantoloog Degen Zutphen

Bij tandarts Degen in het centrum van Zutphen kunt u terecht voor hoogwaardige tandheelkundige zorg. De tandartsen binnen de praktijk staan ingeschreven in het BIG-register en het Kwaliteitsregister. Alle werkzaamheden worden volgens de opgestelde kwaliteitsrichtlijnen uitgevoerd.

Behandelplan en inzage in kosten

Wij streven ernaar dat de tandheelkundige behandeling voor u zo prettig mogelijk verloopt. De tandheelkundige zorg gaat altijd volgens een persoonlijk behandelplan. Het behandelplan wordt samen met u opgesteld. Vooraf krijgt u ook altijd inzage in de kosten. U weet dan ook precies wat u zelf moet betalen en wat binnen de zorgverzekering valt.

Implantologie en tandprothetiek

Bij tandarts Degen verzorgen wij niet alleen de halfjaarlijkse controle. U kunt bij ons ook terecht voor preventie en gebitsproblemen. Tandarts R. Degen is eveneens binnen de tandartspraktijk werkzaam als implantoloog. Op basis van zeer ruime kennis en ervaring maken en repareren wij mooie en passende klikprotheses op implantaten en gedeeltelijke of volledige kunstgebitten.

Nieuwe patiënt

Op dit moment hebben wij geen ruimte binnen onze praktijk voor nieuwe patiënten aangaande reguliere tandheelkundige zorg. Heeft u klachten aan uw bestaande prothese of implantaat of wilt u een nieuwe prothese of implantaat aanmeten? Hiervoor kunt u wel contact opnemen met onze praktijk.

Een gezond en mooi gebit is immers niet alleen uw zaak, maar ook dat van de tandarts!